Slide 1Slide 2Slide 3Slide 4Slide 5Slide 6Slide 7
Eiken hekwerk

Eiken hekwerk

 

Eikenvallei levert scherp geprijsde eiken hekwerken die gemaakt worden van hoogwaardig Europees eikenhout. De hekken zijn gemakkelijk zelf te plaatsen, maar wij kunnen u het werk ook uit handen nemen. Onze professionele montagedienst zorgt dan voor de volledige opbouw van uw hek.

 

Eikenvallei biedt twee typen eikenhouten hekwerk:
- eiken hek Duke
- eiken hek Major

 

Aantrekkelijke prijzen voor duurzaam eiken hekwerk

Eikenvallei levert alle mogelijke varianten van beide types, zowel links als rechts uitgevoerd. De Duke en Major kunnen uit verschillende formaten en met elementen van beide typen worden opgebouwd.

 

Alle eiken hekken zijn leverbaar in de maten van 90 cm tot 300 cm breed. De meeste formaten hebben wij op voorraad. Natuurlijk beschikken we over hang- en sluitwerk, dat qua stijl volledig aansluit bij het hek dat u kiest.
  

 

Eiken hekwerk Duke


Het hek van het type Duke is een luxe standaard hekwerk, in de Engelse stijl. Eikenvallei levert dit hek in een enkele en dubbele uitvoering. Door de zware 14x14 cm eiken paal heeft dit hekwerk een robuuste uitstraling. Een eiken hek van Duke geeft uw tuin een begrenzing van allure.

  

> eiken hekwerk Duke 90

> eiken hekwerk Duke 120

> eiken hekwerk Duke 150

> eiken hekwerk Duke 180

> eiken hekwerk Duke 200

> eiken hekwerk Duke 220

> eiken hekwerk Duke 250

> eiken hekwerk Duke 300

 

Eiken hekwerk Duke combinatie


Op deze foto is klein eiken hek van Duke gecombineerd met een groter hekwerk van hetzelfde type. Een hek in deze stijl heeft een strakke vormgeving. Ook met hekken in deze stijl zijn oneindige mogelijkheden te bedenken, zodat het resultaat helemaal past bij uw situatie.
  

> Eiken hekwerk Duke combinatie

 

Eiken hekwerk Duke - Major combinatie


In het type hekwerk dat hier is afgebeeld is het kleine  eiken hek van Major gecombineerd met een het grotere hekwerk van Duke. De strakke en landelijke kenmerken uit beide lijnen komen hierin terug.

 
> Eiken hekwerk Duke - Major combinatie

Eikenhouten overkappingen, veranda's, carports en pergola's

Eikenhouten overkappingen

 

 

 

 

 

Webdesign, webdevelopment by: Design Valley