Slide 1Slide 2Slide 3Slide 4Slide 5Slide 6Slide 7
Eiken hekwerk

Eiken hekwerk

 

Alle geleverde eiken hekwerken worden gemaakt van hoogwaardig europees eikenhout. Wij leveren twee type eiken hekwerk, de Duke en de Major. De Duke is een luxe standaard eiken engels hek, die wij als enkel en als dubbel hek kunnen leveren. Met de zware 14 cm x 14 cm eikenpaal geeft dit een rubuuste, degelijke en landelijke uitstraling. Natuurlijk leveren wij hang- en sluitwerk, geheel in stijl van het hekwerk. De Major is een traditioneel Engels eiken hek met hoge gebogen zijkant. Alle eiken hekken zijn leverbaar in de maten van 90 cm tot 300 cm breed. 

 

Aantrekkelijke prijzen voor duurzaam eiken hekwerk

Op de pagina's kunt u de diverse eikenhekken en bijbehorende prijzen vinden. Ook is het mogelijk alle maten te combineren, de meeste maten hebben wij op voorraad staan. Natuurlijk kunt u kiezen om uw poort compleet te maken met bijpassende palen en hang- en sluitwerk. Deze eikenhouten hekken geven uw tuin een begrenzing van allure. 

Alle prijzen zijn gebaseerd dat u ze zelf komt afhalen op ons adres in Ede. Natuurlijk kunnen wij voor transport zorgen. Wij kunnen u daarvan op aanvraag, prijzen opgeven.
 

 

Eiken hekwerk Duke


Het eiken hekwerk Duke is een traditioneel Engels eiken hekwerk met hoge gebogen zijkant, gemaakt van hoogwaardig Europees eikenhout, dat hoofdzakelijk wordt toegepast bij landerijen en maneges. Deze poort uit eikenhout biedt uw tuin een begrenzing van allure. Een eikenpoort die in ieder opzicht dicht bij de natuur staat en perfect is afgewerkt.

  

> eiken hekwerk Duke 90

> eiken hekwerk Duke 120

> eiken hekwerk Duke 150

> eiken hekwerk Duke 180

> eiken hekwerk Duke 200

> eiken hekwerk Duke 220

> eiken hekwerk Duke 250

> eiken hekwerk Duke 300

 

Eiken hekwerk Duke combinatie


De eiken hekwerk Duke combinatie is een traditioneel Engels eiken hekwerk met hoge gebogen zijkant, gemaakt van hoogwaardig Europees eikenhout, dat hoofdzakelijk wordt toegepast bij landerijen en maneges. Deze poort uit eikenhout biedt uw tuin een begrenzing van allure. Een eikenpoort die in ieder opzicht dicht bij de natuur staat en perfect is afgewerkt.
 

> Eiken hekwerk Duke combinatie

 

Eiken hekwerk Duke - Major combinatie


De eiken hekwerk Major - Duke combinatie is een traditioneel Engels eiken hekwerk met hoge gebogen zijkant, gemaakt van hoogwaardig Europees eikenhout, dat hoofdzakelijk wordt toegepast bij landerijen en maneges. Deze poort uit eikenhout biedt uw tuin een begrenzing van allure. Een eikenpoort die in ieder opzicht dicht bij de natuur staat en perfect is afgewerkt.

 
> Eiken hekwerk Duke - Major combinatie

Eikenhouten overkappingen, veranda's, carports en pergola's

Eikenhouten overkappingen

 

 

 

 

 

Webdesign, webdevelopment by: Design Valley