Slide 1Slide 2Slide 3Slide 4Slide 5Slide 6Slide 7

Veelgestelde vragen aan Eikenvallei

 

Eikenvallei ontvangt regelmatig vragen die op elkaar lijken. Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen, met het antwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Of is het antwoord niet afdoende? Neem dan contact met ons, zodat we u verder kunnen helpen.

 

Hoe is Eikenvallei het beste bereikbaar?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06 513 106 95. Na 20.00 uur 's avonds en voor 8.30 uur 's morgens zijn wij helaas niet bereikbaar.


Kan ik een eigen ontwerp aanleveren voor mijn eiken overkappingen, pergola of hek?

Ja, dat kan. Eikenvallei heeft al heel veel eikenhouten producten voor buiten ontworpen en gemaakt, maar uw eigen inbreng is altijd welkom. Samen kijken we naar de mogelijkheden op onder meer technisch vlak en wat bij uw situatie past. Daarmee combineren we het beste van twee werelden: uw creatieve idee voor een uniek product en onze op ervaring geschoeide inbreng.

 

Hoe lang duurt het bouwen van een eikenhouten overkapping, pergola of hekwerk?

Eikenvallei bereidt alle werkzaamheden zo goed mogelijk voor in de werkplaats, zodat u gemakkelijk aan de slag kunt met uw eiken product. Daardoor bent u meestal hooguit enkele dagen kwijt aan het bouwen van bijvoorbeeld uw veranda. Vanwege onze ervaring heeft onze montagedienst over het algemeen circa twee werkdagen nodig voor het plaatsen van een eikenhout product.

 

Heb ik een bouwvergunning nodig voor het plaatsen van bijvoorbeeld een eiken veranda?

Over het algemeen heeft u hiervoor geen bouwvergunning nodig. U kunt dit zelf controleren op de website van het Omgevingsloket. Als u daar met uw DigiD inlogt, ziet u heel snel of u melding- of vergunningplichtig bent.

 

Zijn alle genoemde prijzen op de site van Eikenvallei inclusief BTW?

De prijzen die op onze site genoemd worden zijn altijd inclusief BTW.

 

Kan Eikenvallei ook mijn tuin aanleggen?

Dat kan inderdaad. Regelmatig verzorgt Eikenvallei het totaalplaatje, dus inclusief bestrating en aanleg van de tuin. Uw wensen nemen we dan al in de ontwerpfase mee, zodat bijvoorbeeld uw eiken veranda of eikenhouten pergola één geheel met de omgeving wordt. We werken in zo’n situatie met vaste professionele partners in bestrating en tuinaanleg.

 

Wat is de levertijd van de eikenhouten producten?

De levertijd van de producten van Eikenvallei varieert per categorie. Onze eiken hekken zijn vaak op voorraad, waardoor u ze vrijwel altijd gelijk kunt afhalen. De levertijd van de eikenhouten overkappingen en eiken pergola is 6 tot 8 weken. Dat komt omdat Eikenvallei zijn overkappingen en pergola’s maakt van versgezaagd eikenhout.

 

Waarom heeft Eikenvallei zich gespecialiseerd in eikenhout?

Eikenhout is wat ons betreft het mooiste hout dat er is. Het is robuust hout, dat tegen een stootje kan. Doordat eikenhout zo sterk en hard is, is het uitermate geschikt voor producten voor buiten. Eiken veranda’s, hekken en omheiningen blijven mooi, ongeacht het feit dat ze in weer en wind buiten staan.

 

Werkt Eikenvallei alleen met eikenhout? Of worden de producten ook in een andere houtsoort geleverd?

Eikenvallei levert veel van zijn producten ook in de houtsoort Mountain Pine. Het rustieke Mountain Pine is familie van Douglashout, een sparsoort. Mountain Pine is minder duurzaam dan eikenhout, maar ook voordeliger.

 

Werkt Eikenvallei in heel Nederland en België?

Eikenvallei levert zijn eiken veranda’s, hekwerken, overkappingen en pergola’s in heel Nederland en België.

Maakt Eikenvallei ook producten op maat?

Naast de eikenhouten buitenproducten die op de site staan, maken wij ook veel overkappingen, omheiningen, veranda’s en pergola’s die speciaal worden aangepast aan de situatie ter plekke. Wanneer u ons uw wensen laat weten, bekijkt Eikenvallei of wij dit voor u kunnen realiseren.

 

 

 

 

 

Webdesign, webdevelopment by: Design Valley